PEDAGOOG

Armanda ten Brink heeft zich tijdens en na haar studietijd aan het conservatorium grondig verdiept in het functioneel gebruik van de stembanden in combinatie met bestaande stemtechnieken. In Duitsland was zij de eerste Certified Master in E.V.T.S. en betrekt o.a. deze methode tezamen met diverse andere vormen van stemtraining als basis bij het scholen van haar studenten, koren, theatergroepen en ad-hoc-ensembles.
Deze werkwijze, tezamen met haar hoge kwalificaties op het gebied van zang, piano en directie maakt van Armanda een veelgevraagd docent. Buiten haar educatieve werkzaamheden voor de Muzikschule Niedergrafschaft [BRD] en het Artez Conservatorium in Enschede werkte zij als gastdocent o.a. met het Ely Cathedral Boys Choir in Cambridgeshire, gaf les aan de muziekacademie in Slupsk [Polen], de academie voor hoogbegaafde studenten in Lingen [BRD] en bij het Tolzerknabenchor in München.

Daarnaast verzorgt Armanda ten Brink voor bedrijven en instellingen [al of niet n.a.v. een thema] workshops op maat waarbij zij op een ontspannen wijze alle aanwezigen actief in contact brengt met muziek en ontwikkelde voor openbare bijeenkomsten en evenementen speciale programma’s waarin zij evt naast het dirigeren van een compleet orkest het publiek tot zingen weet aan te zetten.