STEMPEDAGOOG

Armanda ten Brink heeft zich tijdens en na haar studietijd aan het conservatorium grondig verdiept in het functioneel gebruik van de stembanden in combinatie met bestaande stemtechnieken. In Duitsland was zij de eerste Certified Master in E.V.T.S. en betrekt o.a. deze methode tezamen met diverse andere vormen van stemtraining als basis bij het scholen van haar studenten, koren, theatergroepen en ad-hoc-ensembles.
Deze methode, tezamen met haar hoge kwalificaties op het gebied van zang, piano en directie maakt van Armanda een veelgevraagd docent. Buiten haar educatieve werkzaamheden voor de Muzikschule Niedergrafschaft [BRD] en het Artez Conservatorium in Enschede werkte zij als gastdocent o.a. met het Ely Cathedral Boys Choir in Cambridgeshire, gaf les aan de muziekacademie in Slupsk [Polen], de academie voor hoogbegaafde studenten in Lingen [BRD] en bij het Tolzerknabenchor in München.

Armanda leverde meerdere kandidaten voor het ooit immens populaire Nederlandse televisieprogramma ” Una voce particolare” en internationaal won zij met verschillende leerlingen en ensembles in o.a. Lübeck en Verona prijzen op festivals en concoursen.